Bewaar

Oh my culotte


Oh my culotte

Beeld: Modavracha

Waar de culotte vorig jaar nog een kortstondige opflakkering van de 70’s trend leek te zijn kan je hem dit seizoen niet meer negeren. De culotte is dé lente- en zomerbroek die je kleerkast nodig heeft nu de temperaturen wat zachter worden.

De culotte, een wijde broek tot net onder de knie of op kuitlengte, was in de 70’s razend populair onder de, nu totaal oncoole, benaming ‘broekrok’ en wordt ook nu weer gretig opgepikt in fashionland. Onflaterend, boers en enkel voor modellen? Niet als je hem juist combineert! 

Petite

Ben je niet gezegend met een 1,70m of meer? Met een sandaal met hak of een klassieke pump onder je kuitmodel zie je er instant elegant en een paar centimeter langer uit. Draag je liever een platte schoen? Kies dan voor een platte sandaal of sneaker in combinatie met een net-boven-de-knie culotte die je benen optisch langer doet lijken. Sneakers met een pleateauzool zijn de gulden middenweg.

Panlatten only?

Lange, slanke lijven staan perfect met een culotte. Maar wie wat breder is van heup creëert met een model dat hoger in de taille zit een optisch zandlopermodel. Creëer extra taille door je blouse in je broek te stoppen of door een korte top te dragen die net tot in je taille valt. Wie net iets rondere vormen heeft laat de culottes met prints best in de winkelrekken hangen en gaat voor een effen, zwart model.

Frisse lenteavonden

De perfecte jas of cardigan om op je culotte te dragen is weer een model dat je taille accentueert. Kies voor een korter model dat tot in de taille valt of ga voor een langer model met een lint in de taille

Ben je helemaal verkocht aan de culotte? Hou onze website dan zeker in de gaten …

www.trendglam.com

Beeld: Trendglam

Ouder   Recenter
Deel dit artikel
Bewaar

(0) Reactie(s)

Reactie plaatsen